Politik for persondata og information

 

 

Information på hjemmesiden

Vi opdaterer hele tiden vores hjemmeside og gør naturligvis vores bedste for, at al information er ajourført og korrekt. Der kan dog i visse tilfælde forekomme fejlagtige og mangelfulde oplysninger, hvis omstændigheder forandrer sig, inden vi når at opdatere hjemmesiden.

I disse tilfælde fraskriver vi os ansvaret for din brug af vores information. Vi opfordrer dig som bruger til at være opmærksom på, at der kan være forekommet ændringer siden vores sidste opdatering.

I sidefoden nederst på hjemmesiden, kan du til enhver tid se, hvornår vi sidst har opdateret vores hjemmeside.

 

Politik for registrering af personoplysninger

Når du opnoterer dig på AAB’s venteliste i Boligbasen, bliver du bedt om at opgive en række oplysninger. Oplysningerne er nødvendige for, at vi kan registrere dig som boligsøgende, kontakte dig med boligtilbud og informere dig om vores nybyggeri.

Sidst men ikke mindst, skal vi bruge oplysningerne, når vi skal sende dig indbetalingskortet for det årlige ajourføringsgebyr, som er afgørende for, at du bevarer din opskrivning på vores venteliste.

De oplysninger, du giver os, bliver kun brugt i forbindelse med vores udlejning af boliger. Dine oplysninger opbevares fortroligt i vores database og deles ikke med tredjepart.

I Boligbasen beder vi dig oplyse os om:

  • dit navn
  • din adresse
  • dit CPR-nummer
  • din e-mailadresse
  • dit telefonnummer
  • antallet af voksne og børn, som du søger bolig på vegne af

Det er valgfrit, om du vil oplyse dit telefonnummer, og vi anmoder om din tilladelse til, at vi kontakter dig på både e-mail og telefonnummer.

Vi beder om dit CPR-nummer, så vi i videst muligt omfang kan holde os opdateret med din folkeregisteradresse. Dit CPR-nummer vil på længere sigt også blive brugt til identifikation, eventuelt til overførsel via NemKonto og til brug ved digital signatur. Vi gør dig dog opmærksom på, at du fortsat er ansvarlig for, at vi er i besiddelse af din aktuelle postadresse.

Derudover kan du valgfrit afgive oplysninger, som skal afklare, om du imødekommer de fleksible kriterier, som er gældende i visse kommuner, og som kan give dig fortrinsret på vores venteliste. Disse oplysninger handler om, hvorvidt du er i arbejde eller under uddannelse, eller om du er skilsmisseramt.